TAPILATU TRAINING EN COACHING

SPORTVASTEN

Sportvasten is een trainingskuur van 10 dagen waarbij de spieren en de lever worden getraind om vet in plaats van suikers te gaan verbranden. Deze zogeheten Metabolic-switch geeft veel resultaat. Mannen vallen hierdoor gemiddeld 4-6 kilogram af en vrouwen 2-4 kilogram in 10 dagen. Het is dus geen dieet, maar een trainingskuur. Gedurende deze 10 dagen krijg je een voedings- en trainingsschema op maat aangeboden. Daarnaast slik je ook verscheidene voeding-supplementen zodat er geen tekorten ontstaan.

Het volgen van de trainingskuur sportvasten is een leuke uitdaging. Alle dagen ben je 20-30 minuten aan het sporten wat er uiteindelijk voor gaat zorgen dat je die overbodige kilo’s kwijt raakt en dat je energie en conditie vooruit gaat. Daarnaast krijg je een op maat gemaakt voedingsplan dat je gaat helpen bij het afbouwen, het vasten en vervolgens ook het opbouwen van eten. Na de kuur kan je ook advies krijgen hoe je de Metabolic-switch behoudt en je lichaam vet blijft verbanden.

Sportcenter Tapilatu geeft professionele begeleiding bij het sportvasten. Stephen is een officiële spotvastcoach en mag dan ook begeleiding op maat aanbieden. Sportvasten is een wetenschappelijk onderbouwde methode om meer energie te krijgen, je conditie te verbeteren, af te vallen en je sportprestaties verbeteren. Vraag nu gratis de vrijblijvende geschiktheidstest aan en geef je zelf een kick-start voor een gezonder leven.

 

PERSONAL HORMONAL PROFILING

De wetenschappers achter hormonal profiling zijn de uitdaging aan gegaan om een programma te ontwikkelen waarbij je afvalt, er beter uit gaat zien en je jonger en fitter gaat voelen. Uit onderzoek ik gebleken dat de mens steeds dikker word. Tot voor kort werd gedacht dat door middel van een dieet er een blijvend resultaat kon ontstaan waarbij je je slanker en fitter zou gaan voelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit voor ieder mens anders werkt en dat een belangrijke factor de hormoonbalans is.

Onder begeleiding van een professional is het mogelijk om een persoonlijk hormonal profiling plan op te stellen. Aan de hand van eventuele klachten, een meting en vragen wordt er een persoonlijk rapport opgesteld waarin duidelijk wordt hoe bij u de verdelingen zijn. Vervolgens komt hier een plan uit waarbij duidelijk staat wat u wel en niet moet doen qua voeding, welke supplementen u eventueel nodig hebt en hoe er getraind dient te worden. Deze aanpak op maat zorgt er voor dat er in korte tijd resultaten behaald worden die blijvend zijn.

Andere programma’s zijn vaak gebaseerd op het verlagen van de calorie inname. Dit zorgt er juist voor dat het metabolisme vertraagt waardoor er na het beëindigen van het dieet een jojo effect ontstaat. Doordat hormonal profiling een op maat gemaakt plan is, en de focus ligt op het verhogen van de metabolisme krijgt u een blijvend resultaat.

Sportcenter Tapilatu is gekwalificeerd in hormonal profiling. Stephen is de officiële personal hormonal profiling trainer die u gaat helpen bij het snel boeken van resultaten. Deze wetenschappelijke manier van trainen zorgt voor snel en blijvend resultaat. Indien u interesse heeft mag u vrijblijvend langs komen voor meer informatie over personal hormonal profiling.

 

Voor meer informatie info@tapilatutc.nl